links: DE gele achteras MET goede rubbers!!!

rechts: Dynamo, differentieel oliekoeler, koelvloeistofbuis, achterasdelen en delen voorbumper, allemaal in hun eerste nieuwe gekleurde jas.

  

Links: Hier zien we een paar mooie veren, nu nog 1 voorveer te gaan... De olieslangen van de oliekoeler voor het motorblok zijn klaar, eveneens de oliepomp voor het differentieel. De kappen van de distributieriem zijn ook klaar. 

Midden: En technische mannen opgelet!: checkt u de distributieriem voor de zekerheid nog even! De mijne is namelijk bijna "opgevreten" doordat de spanrollager scheef gemonteerd is, daardoor loopt de riem tegen het blok aan!!!...niet leuk als je denkt dat de distributie nog lang niet aan vervanging toe is.....

Rechts: Eveneens zijn de onderdelen die in de kast liggen allemaal gereed, zij wachten op montage.....Momenteel ligt daar: 2 achterveren, 1 voorveer, dynamo, poelie waterpomp,  startmotor, kappen distributieriem, koelvl.buis, stabilisatorstang achter, remleidingen voor, remklauwen voor, stofplaten voor, schokdempers voor met benodigde delen, bumpersteunen voor, voorwielophanging, achterwielophanging, achteras, accu-lekbak, rembekrachtiger, radiateur, alle delen die onder de motorkap weg komen.

     

                                                                                           

FOTO'S 3